Indice BIST 100
Aggiornato

BATIYOR MUYUZ ÇIKIYOR MUYUZ?

325
Ben de üç beş kelam etmek istiyorum. Şu an Bist'in düşme gibi bir lüksü olmadığını düşünüyorum. İnsanların yaşayacağı maddi kayıplar genel itibariyle kitlesel bir depresyon oluşturabilir. Herhangi bir sebeple tepetaklak olmamız şu an siyasi yönetimsel olarak negatif bir görünüm kazandırır. Tahminimce Haziran 2023'e kadar yükseliş devam eder.

Ufak düzeltmelerde yaşadığınız kayıplardan dolayı satıp çıkmanız kötü bir seçim olabilir. Sabır acıdır meyvesi tatlıdır. Herkese bol kazançlı günler diliyorum.
Trade attivo
beklendiği üzere devam ediyor. Kısa aralıklarla kâr almayı ihmal etmeyin.

Unutmayın ki hiçbir şey sürekli yükselmez.

Declinazione di responsabilità

Le informazioni ed i contenuti pubblicati non costituiscono in alcun modo una sollecitazione ad investire o ad operare nei mercati finanziari. Non sono inoltre fornite o supportate da TradingView. Maggiori dettagli nelle Condizioni d'uso.